Saturday, July 6, 2013

Formula magica

A trecut o saptamana in care copiii au fost de nerecunoscut. Calmi, linistiti, plini de idei de joaca. Nu au mai spus NU de asa de multe ori, s-au jucat intre ei si nici nu a mai fost nevoie sa dea cu banul sa decida la care DVD se vor uita.
Sunt simpatici, chiar de treaba. Vin dimineata sa mai doarma cateva minute cu noi in pat. Accepta chiar sa doarma la pranz, mananca neimpinsi de la spate. Se pare ca formula magica a functionat.

O formula magica pregatita cu siguranta de o vrajitoare buna, nu de una ingrozitoare. Probabil nu are negi ci un ten perfect intins si nu zboara pe matura ci pe un aspirator fara sac. Probabil nu are nici o pisica malefica ci mai degraba un catel simpatic.
Formula magica si-a facut efectul la miezul noptii. Cu precizie la mezul noptii dinspre joi 27 spre vineri 28 iunie. Dupa o dupa-amiaza incarcata de emotii, marcata de doua serbari minunate si de tristetea despartirii de cele doua doamne si de colegi.

Nu stim cat dureaza efectul formulei magice, insa intr-o scriere misterioasa (de pe site-ul scolii) am descoperit un indiciu lasat intamplator de vrajitoare - efectul va disparea ca prin minune in noaptea dinspre 4 spre 5 septembrie.
Atunci cand copiii vor deveni din nou usor de recunoscut, dupa ghiozdanele ce le atarna pe spate.

Mihai

No comments:

Post a Comment